Reacties

Wat zeggen klanten over ABEVIS?

Schrijf hieronder uw mening over ons!

5/5

Schrijf hieronder over uw ervaring met ABEVIS

 
 
 
 
-Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
-Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
-We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Bart Vermeulen Windsant schreef op november 16, 2019:
Door de goede presentatie van de Daimler alsook de vriendelijke en professionele begeleiding ben ik tot aankoop overgegaan Goed werk Bedankt en succes
Charlotte Wilbers schreef op oktober 24, 2019:
Coen heeft ons supergoed en snel geholpen met de verkoop van onze auto. Zijn werkwijze is professioneel en discreet. Dank Coen! En veel succes!
Niels Stams schreef op oktober 8, 2019:
Dhr Coen Visser is mij zeer sympathiek en kundig overgekomen. De koop van mijn auto via/van hem is perfect afgehandeld. Ik ben zeer tevreden; zeker een aanrader!!
Wim Geerits schreef op juni 5, 2019:
Ik ben aangenaam verrast door het optreden van de verkoper van mijn auto: de Heer Coen Visser. Zijn vakkundigheid, presentatie en innemend gedrag waren oorzaak om mijn auto aan zijn verkooptalenten toe te vertrouwen. Dhr. Visser toog aan de slag zonder af te dingen op de prijs die ik voorstelde en overhandigde mij het geldbedrag al, terwijl de auto nog in mijn bezit was. Ik ben dan ook uiterst tevreden over deze transactie en zou Dhr. Visser als bemiddelaar voor iedereen die een auto te verkopen aanbiedt van harte willen aanbevelen.
MAESEN LISETTE schreef op mei 29, 2019:
BESTE COEN DE VISSER JE BENT GEWOON EEN TOP VERKOPER BEN HEEL CONTENT VRIENDELIJK SPONTAAN EERLIJK EN KOMT ZEN AFSPRAKEN PERFECKT NA ZO ALS AFGESPROKEN FIJNE PERSOON OM MEE TE PRATEN EN TE ONDERHANDELEN OOK PRESENTATIE VAN FOTOS EN UIT LEG VAN DE AUTO DIE HIJ TE KOOP STELD GEWOON AF ZEKER EEN AANRADER HEEL GOEDE SERVICE GRTJ LISETTE
Jolien Verlaan schreef op mei 27, 2019:
Super advies heel deskundig! Hele goede service erbij.