Over ABEVIS

Hartelijk welkom op de officiële webpagina van ABEVIS.

Voor de verkoop van uw auto bent u hier aan het juiste adres.
Of het nu een moderne, klassieke, exclusieve of ‘eenvoudige’ auto is.

Waar autobedrijven en grote auto-opkopers een te lage (inruil)waarde voor uw auto bieden, gaat ABEVIS op zoek naar (liefst) een particuliere koper voor uw auto. Wij garanderen u daardoor een hogere verkoopprijs dan u elders zult ontvangen. Daarnaast kunt u uw nieuwe auto gunstiger aanschaffen, omdat u deze koopt zonder inruil. Een win-win situatie voor u.

ABEVIS streeft naar maximale transparantie en eerlijkheid in handelen. Wij staan voor persoonlijke service en zullen u het verkoopproces van uw auto volledig uit handen nemen.

Door jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van automobielen, zowel technisch als optisch. ABEVIS is ontstaan vanuit hobby, kennis en liefhebberij. Na velen voor u naar tevredenheid geholpen te hebben met het verkopen van een auto, hebben wij ABEVIS in 2018 met veel plezier opgericht.

Bent u van plan om uw auto te verkopen of in te ruilen? Neem dan gerust vrijblijvend en kosteloos contact met ons op.

Benieuwd naar hoe wij dit voor u realiseren? Klik dan hier.

Met hartelijke groet,

Coen Visser

Na het afronden van het Gymnasium in Heerlen, heeft Coen zijn diploma behaald aan de Hotel Management School in Maastricht. ”Gastvriendelijkheid en auto’s zijn mijn passies, ABEVIS sluit daar naadloos op aan”.